29 Eylül 2011 Perşembe

Erkek Bebeklere Hastane Odası İkramları

Mağazamızı açtığımız Temmuz ayı başından itibaren bambaşka bir ortamın da içine girmiş olduk. İnternet üzerinden ya da telefon ile aldığımız siparişlerimiz haricinde portföyümüze bir de mağaza müşterilerimiz eklendi. Kemik müşterilerimin pek çoğunu sesinden tanırım telefonda, uzun uzun sohbetler ederiz, ama yolda karşılaşsam tanıyamam. Bazı müşterilerimizle sadece internet üzerinden anlaştığımız için yıllardır seslerini dahi bilmem. 4 yıldır bu şekilde her gün minimum 10 farklı sipariş kaydı yapan ben için, mağaza müşterisi bambaşka bir dünya demek.



Bambaşka dünya, dolayısı ile bambaşka talepleri de birlikte getirir oldu. Lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ve pek çok jinekologun muayenehanesinin hemen yanıbaşında, doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı'nın fotoğraf stüdyosunun tam karşısında olmamız sebebi ile mağaza müşterilerimizin çoğunluğunu karnı burnunda anne adayları oluşturuyor.


Bebeklerini kucaklarına alacak anne ve baba adaylarının talepleri doğrultusunda biz de kurabiye, cupcake, badem şekeri, çikolata, kapı süsü ve lohusa şerbetini kapsayan paket listeler oluşturduk, portföyümüze farklı ürün grupları ekledik.


30, 50, 75 ve 100'lük lotlar halinde hazırladığımız hastane odası ikramları çok ilgi görüyor.






İlk iki fotoğrafta görülen kurabiye, cupcake ve civcivli badem şekerleri, bahsettiğim paketlerden. Her hazırladığım ürünün fotoğrafını yayınlamak yerine, fikir vermesi açısından tek bir seti fotoğrafladım. Aşağıdaki kapı süsü de setin bir parçası.






Önümüzdeki hafta içinde sanıyorum paketin içindeki tüm ürünleri tek tek detayları ile yayınlamış olacağım. Zira defalarca hazırladığımız şeker ağaçlarımızın ve çikolatalarımızın bir tanesinin bile fotoğrafının olmadığını henüz fark ettim.






Kapı süslerimizin üzerindeki kumaş torbalar lavanta kesesidir ve demontedir. Arzu edildiğinde çıkarılıp yıkanabilir ya da daha sonra kapı süsü olarak kullanmayı tercih etmezseniz çıkarılıp çekmecelerinizin içini de süsleyebilir.











Ve diğer erkek bebek siparişlerimiz.