4 Temmuz 2011 Pazartesi

Civcivli Bebek Şekerleri

Mağazamızı açtığımız Haziran ayı başından beri, daha önce de bahsettiğim gibi kurabiye cupcake'in yanında artık bebek şekerleri, doğum odası kapı süsleri, bebek anı defterleri, bebek hediyelikleri de hazırlamaya başladık.

Mağazamızın Amerikan Hastanesinin hemen yanında olması sebebiyle, "siparişle hazırladığımız ürünlerimizin yanı sıra" bebek kurabiyesi dahil pek çok ürünü sıcak satış ürünü olarak mağazamızda her zaman bulmanız artık mümkün.

Civcivli Bebek Kurabiyelerini geçtiğimiz hafta doğan bir bebek için hazırladık. 10'lu setler halinde hazırladığımız buketler hastane odasının farklı bölümlerine yerleştirildi.

Bebek Şekerlerini de kurabiyelerde olduğu gibi sipariş üzerine hazırlayıp, Türkiye'nin her bölgesine kargo ile göndermemiz mümkün.

Bundan böyle bebek, düğün, kına, doğumgünü vb. organizasyonlar için hazırladığımız tüm alternetifleri, Happy Cookie Day 'de Özel Ürünler alt kategorisinden takip edebilirsiniz.

Yaklaşık 3 ay önce hayata geçen Happy Cookie Day'in yenilenen yüzü, benim çok içime sinen bir tasarım oldu. Umarım siz de beğenirsiniz.