15 Haziran 2009 Pazartesi

Haftasonunun ardından...

Derin 1. yaş doğumgününü kutlamak için Amerika'dan geldi Türkiye'ye. Babaannesi o kadar çok özendi ki doğumgünü partisinin kusursuz olmasına.

Kurabiyeleri, Iğdır'da ve Kıbrıs'ta kutlanacak iki ayrı doğumgünü için 60 adet hazırladım. 15 adet olarak galvaniz kovaların içine tanzim edildi.

Kurabiyelerimizi, kırmızı arabası, en sevdiği çizgi kahraman Miki Mouse, mumlu pasta görünümlü kurabiyesi ve Derin'in kendi fotoğrafı oluşturdu.

Düğün Kurabiyelerini anlatmaya nereden başlasam bilemedim. 2 yıldır sipariş kurabiye yapmaktayım, bu kadar kısıtlı zamanda sipariş alıp, bu kadar yüksek adette kurabiye yapma deneyimim olmamıştı. Zaten var olan ve haftasonu için hazırlanıp teslim edilmesi gereken siparişlerimin haricinde, düğün kurabiyeleri siparişi, perşembe günü akşam üzeri "350" adet olarak Sevgili Evren tarafından verildi. Cuma günü hazırlamaya başlayıp, cumartesi günü akşamüzeri teslim ettim kurabiyeleri.






Bige'nin nişan kurabiyelerini yaklaşık 1 ay kadar önce hazırlamıştım. Bige bu kez, kuzeninin nişanı için sipariş verdi 50 adet nişan kurabiyesini.


Ve bugünlük son olarak, Defne'nin bebek kurabiyeleri. Halası tarafından 70 adet olarak sipariş verildi.