19 Aralık 2008 Cuma

Yılbaşı Cupcake'leri ve Hediye Yeni Yıl Kurabiyeleri



Yeniyıl Kurabiyelerini yayınladığım günden beri aldığım kurabiye siparişi telefonlarında "Kurabiyelere kombin cupcake hazırlamıyor musunuz?" sorusu ile karşılaşınca, 2 gündür yoğun bir şekilde hazırladığım bebek kurabiyelerine 3-4 saatlik mola vererek yılbaşı cupcake'leri hazırladım.


Yeniyıl kurabiyeleri fotoğrafına gelince...

Fotoğrafta gördüğünüz kurabiyeler, yine fotoğrafta gördüğünüz yeni yıl çorabı içinde, Pastanbul'u ziyaret eden bir kişiye benden yılbaşı hediyesi. Eğer bu kurabiyelerin 30 Aralık günü sizin elinizde olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Türkiye sınırları içinde olmanız ve bu yazının altında yer alan ve "yorum" yazısını tıklayınca açılan sayfaya adınızı ve bulunduğunuz şehri yazmanız. Bunun için illa ki gmail adresinizin olması ya da blog sahibi olmanız gerekmiyor.

23 Aralık 2008 günü saat 12:00'ye kadar geçerli olan girişler, sonrasında internet üzerinden http://www.random.org/ aracılığı ile giriş sırasına göre numaralandırılacak ve yine random.org tarafından yapılacak çekiliş ile sahibini bulacak. Sonuç, aynı gün içinde belgesi ile birlikte Pastanbul'da açıklanacak. Sonrası e-mail aracılığı ile açık adresinizin alınması ve kurabiyelerin 30 Aralık 2008 günü adresinize ulaştırılması.

Gayet tarafsız bir çekiliş olduğu için Eşim "Teoman" haricinde katılım herkes için geçerlidir.
Arzulayan herkese şimdiden bol şans.