21 Ekim 2008 Salı

Kadın ve Bilişim



Teknolojiye kadın eli değiyor


Intel Kadın ve Bilişim Platformu Buluşma Günü’nün dördüncüsü 22 Ekim’de, “Kadın ve Teknoloji Gelecek için El Ele” teması ile gerçekleştirilecek. Buluşma Günü’nde, teknoloji ile geleceğe yürüyen kadının ailede ve toplumda yaratacağı etki tartışılacak, teknolojiyi kullanarak başarıya ulaşan kadınlar deneyimlerini anlatacak.


Dünyanın en yenilikçi ve lider teknoloji firması Intel, Türkiye Bilişim Vakfı ve Akşam Gazetesi işbirliğiyle düzenlenen Kadın ve Bilişim Platformu Buluşma Günü için geri sayım başladı.
22 Ekim Çarşamba günü Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek ve saat 14.00’te başlayacak etkinlikte her gelir ve yaş grubundan kadın panellere katılacak, konusunda uzman konuşmacıları dinleyerek teknolojiye dair tecrübe ve sorularını paylaşma fırsatı bulacak.

“Güvenli Bir Gelecek için Teknoloji ile El Ele” paneline katılacak olan Derya Baykal, Akşam Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Ayşe Mehveş Evin ve Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Ayşegül İldeniz, kadınlarımıza başarıya bilgi sayesinde ulaşmanın önemini ve teknolojinin günümüzde bir zorunluluktan öteye bir fırsata dönüştüğünü anlatacak. Ücretsiz etkinlikte kadınlarımız ayrıca, Intel’den sürpriz hediyeler kazanma şansına da sahip olacak.


Teknolojiyi ve interneti kullanarak marka yaratmış ve başarılı olmuş bir kadın kimliğiyle, yarınki etkinliğe ben de 'başarı öykümü' tüm konuklarla paylaşmak için konuşmacı olarak davet edildim.